Voor aannemers en projectontwikkelaars

 

Kennis en capaciteit

Als aannemer of projectontwikkelaar kent u de bouw door en door. U weet hoe procedures werken en spreekt de vaktaal als geen ander. Wellicht bent u op zoek naar betrouwbare versterking? De Blonde Project- en Bouwbegeleiding is inzetbaar in een breed scala aan bouw gerelateerde werkzaamheden.

 

Rechterhand

Zoekt u de beste manier om uw project energiezuinig maar toch kostenefficiƫnt te ontwerpen? Misschien moet een bestaand pand gerenoveerd worden en wilt u vooraf een goed plan van aanpak neerleggen bij uw klant. U heeft extra kennis en capaciteit nodig voor kopersbegeleiding, projectontwikkeling, directievoering of toezicht? De Blonde Project- en Bouwbegeleiding kan u daarbij helpen. Van projectontwikkeling, kopersbegeleiding tot uitvoering; ik fungeer uitstekend als uw rechterhand om uw project tot een goed einde te brengen en uw klanten tevreden te stellen.

 

Voor architecten

 

Ondersteuning

Als architect wilt u zich vooral bezighouden met de vormgeving van de gebouwde omgeving. Daarbij staat uw creativiteit voorop. Wellicht heeft u zelf alle mogelijkheden in huis voor de volledige uitwerking van uw project, maar het kan zijn dat u bij bepaalde projecten tegen een capaciteitsprobleem aanloopt.

 

Projectbegeleiding

De Blonde Project- en Bouwbegeleiding kan u ondersteunen en zorgen voor een perfecte uitwerking van uw project, zodat het bijvoorbeeld aan alle praktische wensen van de opdrachtgever voldoet. Door u ondersteunende werkzaamheden te bieden of de gehele projectbegeleiding uit handen te nemen tijdens de uitvoering, kunt u zich volledig richten op de kwaliteit van uw ontwerp.


Voor bedrijven en instellingen

 

Ondersteuning

Als u een bedrijf of instelling leidt, is het belangrijk dat u overzicht houdt over het totaalproces van uw organisatie. Daarbij heeft het gebouw vaak niet uw eerste aandacht. Tot het moment dat een pand te klein wordt of niet meer aan alle eisen voldoet. Is het tijd om te verhuizen, te renoveren of zelfs voor nieuwbouw? De Blonde Project- en Bouwbegeleiding biedt ondersteuning tijdens het hele bouwproces, van bouwplan tot oplevering. Op die manier kunt u uw focus houden op uw eigen interne proces. Voldoet uw huidige locatie prima aan uw wensen, maar wilt u graag een overzichtelijk beeld van het jaarlijks onderhoud en de daarbij behorende kosten? De Blonde Project- en Bouwbegeleiding neemt uw huidige bebouwing op in een rapportage en kan voor u een meerjarenonderhoudsplan maken.

Ontzorgen

Wat is de meest rendabele oplossing voor uw bedrijf? Als bouwkundig adviseur ontzorg ik u graag van begin tot het eind. Ik maak een haalbaar plan met een realistisch kostenplaatje. Daar horen eventuele vergunningen en aanpassingen van bestemmingsplannen bij. Vervolgens zoeken we de beste partij om de klus uit te voeren. Een bouwtechnische keuring aan de hand van bouwkundig onderzoek leveren behoort eveneens tot de dienstverlening. Tijdens de (ver)bouw bewaak ik het budget en hou ik de voortgang en kwaliteit in de gaten.