Particuliere dienstverlening

Nieuwbouw en verbouw

We dromen er allemaal wel eens van om vernieuwing aan te brengen in onze woonplannen.

- Wilt u graag uw huidige woongenot vergroten met bijvoorbeeld tuindeuren, een uitbreiding, een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer?

- Twijfelt u tussen verbouwen of verhuizen?

- Bent u binnenkort eigenaar van een nieuwe woning?

- Wellicht overweegt u een woning aan te kopen maar wilt u graag eerst inzicht in de bouwkundige staat van de woning?

- Mogelijk heeft u een bouwkavel op  het oog en droomt u van het bouwen van uw droomhuis?

- Of wordt uw nieuwe woning door een bouwbedrijf gebouwd?

Het zijn allemaal situaties waarbij u best tegen een aantal dingen op kunt kijken. Het overkomt u niet dagelijks en er is vaak veel geld mee gemoeid. En hoe moet u weten waar u allemaal aan moet denken?


Wat kan De Blonde. voor u doen:

Heeft u verbouwingsplannen of overweegt u nieuwbouw van een woning? 
Als bouwadviseur helpt De Blonde. u om van het idee dat in uw hoofd zit, een tastbaar plan te maken. We beginnen met uw wensenlijst en stellen de juiste vragen, totdat we weten hoe uw idee eruitziet. Vervolgens maken we uw idee visueel en maken daar een kostenraming bij. We werken uw plan verder uit tot ze voldoen aan uw wensen en binnen een realistisch kostenplaatje passen.

De Blonde. Bouwbegeleiding B.V. helpt u graag om een brug te slaan tussen uw wensen en de vaktaal van de bouw. We lopen met u mee door het hele bouwproces. Daarbij bewaken we de planning en het budget. We kijken toe op kwaliteit en zorgen voor de juiste informatievoorziening. Tijdens het hele traject heeft u één contactpersoon. Dit houdt de communicatie helder en snel.

Overweegt u om een bestaande woning te kopen en wilt u graag inzicht hebben in de bouwkundige staat van de woning?
Als u een bestaande woning wilt aankopen dan kunnen wij een bouwkundige inspectie voor u doen. U ontvangt na de inspectie een overzichtelijk rapport. Zo krijgt u een goede indruk van de staat van de woning.

Laat u een nieuwe woning bouwen door een aannemer?
Eindelijk is daar het moment dat de woning aan u opgelevert wordt. Een belangrijk en spannend moment. Waar moet u allemaal op letten en wat mag u bij oplevering verwachten? Wat hoeft u wel of niet te accepteren?. De Blonde. Bouwbegeleiding B.V. is graag bij de oplevering aanwezig om u daarbij te helpen. Wij kijken met een vakkundig en fris oog met u mee en maken daar een verslag van. Zo bent u verzekerd dat de woning goed aan u wordt opgeleverd en kunt u volop genieten van het moment.Neemt u gerust contact op, we spreken graag met u af voor een geheel vrijblijvend gesprek.