10-08-2019  De Blonde. Project en Bouwbegeleiding gaat verder als De Blonde. Bouwbegeleiding B.V.

Sinds 1 juli 2019 gaat De Blonde. Project en Bouwbegeleiding verder onder een nieuwe naam: De Blonde. Bouwbegeleiding B.V. Met deze nieuwe naam wil De Blonde. haar liefde voor en expertise in het uitvoeren van bouwprojecten toegankelijk maken voor een brede doelgroep. “Naast het ontzorgen van kleine en middelgrote bouwbedrijven, willen we dezelfde expertise nu ook voor particulieren beschikbaar maken."

"De nieuwe naam staat hiermee ook symbool voor de volgende fase. We hebben de afgelopen jaren een vliegende start gemaakt. Dat maakt dat we nu verder willen met opbouwen en uitbreiden. Uiteraard met behoud van de expertise die klanten van ons gewend zijn”, zegt Arjet Eggink, eigenaar van De Blonde. Bouwbegeleiding B.V.

 

Vernieuwde website met aandacht voor particulieren

Bij de nieuwe naam hoort een vernieuwde website waarop nu ook ruimte is voor particuliere klanten. “Wanneer particulieren een huis kopen of willen (ver)bouwen komt er een hoop op hen af. Wij kunnen deze groep ontzorgen door ze van A tot Z door het hele (bouw)proces heen te helpen."

Dienstverlening

In de functie van werkvoorbereider, projectleider, kopersbegeleider en (hoofd)uitvoerder heeft Blonderuim 20 jaar ervaring in het voorbereiden, uitvoeren en opleveren van kleine en grote bouwprojecten in utiliteit en woningbouw.

“Onze lijnen zijn kort en we ontzorgen klanten graag. Van het maken van realistische (ver)bouwplannen, bouwbegeleiding tijdens de uitvoering en van kopersbegeleiding tot het verzorgen van uitvoering en opleveringen. Of dit nu voor bouwbedrijven of particulieren is: duidelijkheid, daar draait het om”, laat Arjet weten. “Iedereen is welkom voor het maken van een vrijblijvende afspraak, de koffie staat klaar in ons nieuwe kantoor aan de Simmerdyk 1 in Sneek!’