Werkwijze


De Blonde. Bouwbegeleiding B.V. 
ondersteunt particulieren en kleine en grote (bouw)bedrijven bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten in woning- en utiliteitsbouw. Van het maken van realistische (ver)bouwplannen, bouwbegeleiding tijdens de uitvoering en van kopersbegleiding tot het verzorgen van uitvoering en opleveringen.

Doen!
Wij stappen in als een volwaardige en zelfstandige kracht. We zijn flexibel, werken snel en duidelijk en we leveren op efficiƫnte wijze compleet werk af. Dat is onze praktische instelling en we houden ervan om dicht bij de realisatie van een bouwproject te staan. Door jarenlange ervaring spreken wij de taal van de bouw. Hierdoor is de communicatie eenduidig en kunnen we korte lijnen houden. Wij nemen u werk uit handen als (hoofd)uitvoerder, projectleider, kopersbegeleider, directievoerder of toezichthouder. Of we dragen de complete zorg voor het realiseren van uw bouwproject.

Kortom; De Blonde. Bouwbegeleiding B.V. staat met een persoonlijke aanpak voor duidelijkheid, efficiĆ«ntie en snel schakelen.


Neemt u gerust contact op, we spreken graag met u af voor een geheel vrijblijvend gesprek.