De Blonde. Bouwbegeleiding B.V. 
ondersteunt particulieren, kleine en grote bouwbedrijven, makelaars en bedrijven en instellingen bij de realisatie van alle mogelijke bouwprojecten in woning- en utiliteitsbouw. Van het maken van realistische (ver)bouwplannen, bouwbegeleiding tijdens de uitvoering en van kopersbegleiding tot het verzorgen van uitvoering en opleveringen.

Doen!
Wij stappen in als een volwaardige en zelfstandige kracht, zijn flexibel, werken snel en duidelijk en leveren efficiƫnt en compleet werk af. Dat is onze praktische instelling en we houden ervan om dicht bij de realisatie van een bouwproject te staan. Door jarenlange ervaring spreken wij de taal van de bouw, zodat de communicatie eenduidig is en we korte lijnen kunnen houden. Wij nemen u werk uit handen als (hoofd)uitvoerder, projectleider, kopersbegeleider, directievoerder of toezichthouder. Of we dragen de complete zorg voor het realiseren van uw bouwproject.

Kortom; De Blonde. staat met een persoonlijke aanpak en humor voor duidelijkheid, efficiĆ«ntie en snel schakelen.Neemt u gerust contact op, we spreken graag met u af voor een geheel vrijblijvend gesprek.