Zakelijke dienstverlening

Voor kleine en grote bouwbedrijven

Als bouwbedrijf kent u de bouw door en door. U weet hoe procedures werken en spreekt de vaktaal als geen ander. Wellicht bent u op zoek naar (tijdelijk) betrouwbare versterking?

We nemen u graag werk uit handen als;

- zelfstandig (hoofd)uitvoerder

- projectleider

- directievoerder- en toezichthouder

- kopersbegeleider

- uitvoeren van complete (voor)opleveringen


In de functie van werkvoorbereider, projectleider, kopersbegeleider en (hoofd)uitvoerder heeft De Blonde. ruim 20 jaar ervaring in het voorbereiden, uitvoeren en opleveren van kleine en grote bouwprojecten in utiliteit en woningbouw.

De Blonde. staat voor duidelijkheid, efficiëntie en snel schakelen. 

 

Voor ZZP'ers in de bouw

Als ZZP'er heeft u naast het uitvoeren van uw specialisme nog veel werk te verzetten, denk aan offertes maken, administratie, etc.. Tijd die ten koste gaat van het uitvoeren van de werkzaamheden die de kern van uw bedrijf zijn.

De BlondeBouwbegeleiding B.V. ontzorgt op maat!
Door onze ruime praktische ervaring kunnen wij u snel werk uit handen nemen, denkt u aan:

- het inventariseren van de werkzaamheden
- het maken van een begroting, planning en offerte
- het afstemmen van de offerte met uw klanten
- contracten maken, inkopen van materialen bij leveranciers, contracteren van onderaannemers, etc.

Uiteraard leveren wij alles aan in duidelijke en overzichtelijke documenten die naadloos aansluiten op de uitstraling van uw bedrijf.
Zo kunt u doen waar u goed in bent!


Voor makelaars

Als makelaar kent u de (lokale) woningmarkt als uw broekzak. U weet wat een potentiële (ver)koper zoekt en wat het huidige vraag en aanbod is. Wellicht bent u op zoek naar die extra dienstverlening waardoor u nóg meer klanten kunt helpen aan hun droomhuis?

- zijn kopers enthousiast over een woning, maar overzien zij niet de mogelijkheden en de kosten voor een eventuele verbouwing en twijfelen ze daarom om over te gaan tot aankoop?

- lukt het niet een woning te verkopen omdat de huidige bouwkundige staat van de woning, de vraagprijs en de doelgroep niet op elkaar aansluiten?

- ziet u mogelijkheden dat een verkoper door een kleine investering in het te verkopen object een veel hogere opbrengst kan verwachten?

- wilt u graag een uitgebreid bouwkunidg rapport?

De Blondekan u alle expertise bieden om in samenwerking met uw kennis van de markt de klant een gepast bouwkundig advies met kostenraming aan te bieden. Door de juiste vragen te stellen kunnen wij goed in beeld brengen wat de wensen van de klant zijn en of deze aansluiten bij de realiteit.

Ook hebben wij alles in huis om de daadwerkelijke uitvoering snel en vakkundig op te pakken.
Door samen te werken met een groot netwerk van veelzijdige vaklieden zijn we flexibel en hebben we alle kennis in eigen huis. Daardoor zijn we niet afhankelijk van verschillende partijen en  kunnen we de realisatie van (ver)bouwwerkzaamheden flexibel en efficiënt in eigen beheer uitvoeren.