Voor kleine en grote bouwbedrijven

Kennis en capaciteit

Als bouwbedrijf kent u de bouw door en door. U weet hoe procedures werken en spreekt de vaktaal als geen ander. Wellicht bent u op zoek naar betrouwbare versterking?

 

In de functie van werkvoorbereider, projectleider, koperbegeleider en (hoofd)uitvoerder heeft De Blonde. ruim 20 jaar ervaring in t voorbereiden, uitvoeren en opleveren van kleine en grote bouwprojecten in utiliteit en woningbouw.

 

Onze diensten zijn inzetbaar in een breed scala aan bouw gerelateerde werkzaamheden;

- zelfstandig (hoofd)uitvoerder

- projectleider

- directievoerder- en toezichthouder

- koperbegeleider

- uitvoeren van complete (voor)opleveringen

 

De Blonde. staat met vakkennis en humor voor duidelijkheid, efficiĆ«ntie en snel schakelen. 

 

ZZP'er bouw

Ontzorgen

Als ZZP'er heeft u naast het daadwerkelijk uitvoeren van uw specialisme nog veel extra dingen die moeten gebeuren. Tijd die ten kosten gaat van het uitvoeren van de werkzaamheden die de kern van uw bedrijf zijn.

De BlondeBouwbegeleiding B.V. ontzorgt op maat!
Door de ruime praktische ervaring kunnen wij u op een snelle en duidelijke wijze werk uit handen nemen, denkt u aan:

- het inventariseren van de werkzaamheden

- maken van een begroting, planning en offerte

- offerte afstemmen met uw klanten

- contracten maken, inkopen van materialen en onderaannemers, etc.

Alles leveren wij aan in duidelijke en overzichtelijke documenten die naadloos aansluiten op de uitstraling van uw bedrijf.
Zo kan u doen waar u goed in bent!


Voor makelaars

Kennis bundelen

Als makelaar kent u de (lokale) woningmarkt als uw broekzak. U weet wat een potentiƫle (ver)koper zoekt en wat het huidige vraag en aanbod is. Wellicht bent u op zoek naar die extra dienstverlening waardoor u nog meer klanten kunt verbinden aan hun droomhuis?

 

- is een koper enthousiast over een woning, maar overziet niet de mogelijkheden en de kosten voor een eventuele verbouwing en twijfelt daarom om over te gaan tot aankoop?

 

- lukt het niet een woning te verkopen omdat de huidige staat van de woning, de vraagprijs en de doelgroep niet op elkaar aansluiten?

 

- ziet u mogelijkheden dat een verkoper door een kleine investering in het te verkopen object een veel hogere opbrengst kan verwachten?


De Blondekan u alle expertise bieden om in samenwerking met uw kennis van de markt de klant een gepast bouwkundig advies met kostenraming aan te bieden. Door de juiste vragen te stellen kunnen wij goed in beeld brengen wat de wensen van de klant zijn en of deze aansluiten bij de realiteit.

 

Ook hebben wij alles in huis om de daadwerkelijke uitvoering snel en vakkundig te realiseren.
Door samen te werken met een groot netwerk aan veelzijdige vaklieden zijn we flexibel en hebben alle kennis in eigen huis. Daardoor zijn we niet afhankelijk van verschillende partijen. Daardoor kunnen we de realisatie van (ver)bouwwerkzaamheden flexibel en efficient in eigen beheer uitvoeren.